Herinner hen eraan dat zij de overheden en machten onderdanig behoren te zijn, dat zij hun gehoorzaam zijn en dat zij tot elk goed werk bereid zijn, dat zij niemand belasteren, niet strijdlustig zijn maar welwillend, en alle zachtmoedigheid bewijzen aan alle mensen. -- Titus 3:1-2

Inschrijfformulier Ouder - Tiener Challenge

Super dat je je wilt inschrijven voor de “Ouder tiener challenge”.

Wat gaan we doen! Samen met een van je ouders of samen met je tiener een mooi avontuur beleven. Mooi in de zin van leuke activiteiten gemixt met waardevolle opdrachten.

Datum 11 Juni. We beginnen om 14:00 uur Startlocatie volgt nog.

We sluiten af met een heerlijke maaltijd en kampvuur. Dat zal ongeveer 21:00 uur zijn.

Het volgende is van belang.

Je werkt in een team van 6 personen. Drie koppels bestaande uit een tiener met zijn vader of moeder. Je kan je ook als team opgeven, geef dit aan in het vak opmerkingen. Het is wel noodzakelijk dat iedere deelnemer zich opgeeft.

Deelname is gratis, een gift voor het jeugdwerk van de hervormde gemeente Ochten is welkom.

Deelnemen is voor eigen risico, de organisatie doet naar zijn vermogen om alles veilig te laten verlopen.

Het programma is grotendeels buiten, hou daar met je kledingkeuze rekening mee.

Voor deze dag zijn maximaal 48 plaatsen: 24 ouders en 24 tieners. Deelname geschied op volgorde van inschrijving, en omdat het wordt georganiseerd door de tienerclub van de hervormde gemeente Ochten hebben leden en inwoners van Ochten voorrang. Laat je niet beletten om toch in te schrijven als je uit de buurt van Ochten komt.

Inschrijving sluit maandag 6 juni 20:00 uur.
Openluchtsamenkomst 2017