Ik ben het Brood des levens. Uw vaderen hebben het manna gegeten in de woestijn en zij zijn gestorven. Dit is het brood dat uit de hemel neerdaalt, opdat de mens daarvan eet en niet sterft. Ik ben het levende brood, dat uit de hemel neergedaald is; als iemand van dit brood eet, zal hij leven in eeuwigheid. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, dat Ik geven zal voor het leven van de wereld. -- Johannes 6:48-51
Evenementen voor
Zaterdag, 29 Mei 2021
  • Geen evenementen

Openluchtdienst
2e Pinksterdag (24 mei 2021): openluchtdienst

Maandag 24 mei 2021 is er om 10.00 uur weer een openluchtdienst. De openluchtdienst zal gehouden worden in de De Kuip langs de Waal in Ochten. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn, de dienst is voor iedereen! Wilt u uw eigen stoel meenemen?

Vanwege de coronamaatregelen is opgeven verplicht. Dit kan via deze webpagina: https://www.hervormdochten.nl/kerkbodeendiensten/inschrijven-kerkdiensten/kerkdiensten/openluchtdienst-24-mei-2021-2e-pinksterdag.

De volgende regels moet u ter plaatse in acht nemen:
- Houd 1,5 meter afstand van andere gezinnen.
- Blijf de hele dienst op uw zitplaats zitten.
- Volg de instructies op van de toezichthouders herkenbaar aan de hesjes.
- Het zingen mag alleen in gematigde vorm.
- Wacht aan het eind van de dienst op instructies hoe het terrein te verlaten en verlaat daarna het terrein zo snel mogelijk.

De dienst zal ook via internet te volgen zijn.

We hopen u 2e Pinksterdag te mogen verwelkom!