Maar wij zien Jezus met heerlijkheid en eer gekroond, Die voor korte tijd minder dan de engelen geworden was, vanwege het lijden van de dood, opdat Hij door de genade van God voor allen de dood zou proeven. -- Hebreeen 2:9

Tienerclub

Heej, jij daar!!
Wat doe jij op vrijdagavond?
Een stuk of wat enthousiaste christengekkies zijn op zoek naar jou! 

Zit je op het voortgezet onderwijs, ergens tussen het 1e en 4e jaar? Dan ben je van harte welkom op de Tienerclub! We hebben 2 groepen, Choice en Spirit, die om de week aan de beurt zijn. Choice is voor iedereen in de 1e of 2e klas, en hier gaat het om waar je voor kiest. Spirit is voor iedereen uit de 3e en 4e klas, en hier gaan we er gewoon voor!

Elke clubavond wordt er een gedeelte uit Gods Woord gelezen;. Na het overdenken met elkaar is er tijd voor een activiteit.
Daarna is er gelegenheid om tegen betaling lekker te snacken! Daarnaast gaan we natuurlijk ook 1 keer per jaar op kamp!

We maken onderscheid in 2 soorten clubavonden, namelijk Thema-avonden en Vrije avonden. Op een Thema-avond zijn we een groot deel van de avond bezig met een thema uit de Bijbel, en een Bijbelgedeelte dat daar bij hoort. Zo willen we er met elkaar achter komen wat God met dit gedeelte uit de Bijbel tot ons te zeggen heeft. En ook hoe we het kunnen toepassen op ons dagelijks leven.
Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor wat gezelligheid en om (tegen betaling) lekker te snacken!
Op een Vrije avond gaan we, na nagedacht te hebben over een stukje uit de Bijbel, met elkaar een leuke activiteit doen! Soms is dit alleen met Choice of Spirit, soms met beide groepen tegelijk. Een activiteit kan bestaan uit bijv. bowlen, schaatsen, dropping of een spel o.i.d. Afhankelijk van de activiteit, is ook dan de mogelijkheid om lekker te chillen en wat te snacken.
Uiteraard gaan we ook 1 keer per jaar met elkaar op kamp.

Alle info op een rijtje: 
- Waar?         In de Kompasruimte in "Het Baken" aan de Molendam.
- Wanneer?   Na opening winterwerk, elke vrijdagavond.
- Tijd?           Aanvang 19.30 uur; inloop vanaf 19.15 uur. Einde 21.30 uur voor Choice, voor Spirit wat later.
- Kosten?      Elke clubavond kost 1 euro.
- Info?          Voor verdere informatie (en natuurlijk ons actuele programma) kun je terecht op onze Facebookpagina, in de Kerkbode of bij Bastiaan Vroegindeweij (0344-606830, contactformulier).