Neem daarom de hele wapenrusting van God aan, opdat u weerstand kunt bieden op de dag van het kwaad, en na alles gedaan te hebben, stand kunt houden. Houd dan stand, uw middel omgord met de waarheid, en bekleed met het borstharnas van de gerechtigheid, en de voeten geschoeid met bereidheid van het Evangelie van de vrede. Neem bovenal het schild van het geloof op, waarmee u alle vurige pijlen van de boze zult kunnen uitblussen. En neem de helm van de zaligheid en het zwaard van de Geest, dat is Gods Woord. -- Efeziers 6:13-17

Tienerclub

Heej, jij daar!!
Wat doe jij op vrijdagavond?
Een stuk of wat enthousiaste christengekkies zijn op zoek naar jou! 

Zit je op het voortgezet onderwijs, ergens tussen het 1e en 4e jaar? Dan ben je van harte welkom op de Tienerclub! We hebben 2 groepen, Choice en Spirit, die om de week aan de beurt zijn. Choice is voor iedereen in de 1e of 2e klas, en hier gaat het om waar je voor kiest. Spirit is voor iedereen uit de 3e en 4e klas, en hier gaan we er gewoon voor!

Elke clubavond wordt er een gedeelte uit Gods Woord gelezen;. Na het overdenken met elkaar is er tijd voor een activiteit.
Daarna is er gelegenheid om tegen betaling lekker te snacken! Daarnaast gaan we natuurlijk ook 1 keer per jaar op kamp!

We maken onderscheid in 2 soorten clubavonden, namelijk Thema-avonden en Vrije avonden. Op een Thema-avond zijn we een groot deel van de avond bezig met een thema uit de Bijbel, en een Bijbelgedeelte dat daar bij hoort. Zo willen we er met elkaar achter komen wat God met dit gedeelte uit de Bijbel tot ons te zeggen heeft. En ook hoe we het kunnen toepassen op ons dagelijks leven.
Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor wat gezelligheid en om (tegen betaling) lekker te snacken!
Op een Vrije avond gaan we, na nagedacht te hebben over een stukje uit de Bijbel, met elkaar een leuke activiteit doen! Soms is dit alleen met Choice of Spirit, soms met beide groepen tegelijk. Een activiteit kan bestaan uit bijv. bowlen, schaatsen, dropping of een spel o.i.d. Afhankelijk van de activiteit, is ook dan de mogelijkheid om lekker te chillen en wat te snacken.
Uiteraard gaan we ook 1 keer per jaar met elkaar op kamp.

Alle info op een rijtje: 
- Waar?         In de Kompasruimte in "Het Baken" aan de Molendam.
- Wanneer?   Na opening winterwerk, elke vrijdagavond.
- Tijd?           Aanvang 19.30 uur; inloop vanaf 19.15 uur. Einde 21.30 uur voor Choice, voor Spirit wat later.
- Kosten?      Elke clubavond kost 1 euro.
- Info?          Voor verdere informatie (en natuurlijk ons actuele programma) kun je terecht op onze Facebookpagina, in de Kerkbode of bij Bastiaan Vroegindeweij (0344-606830, contactformulier).
Openluchtsamenkomst 6 juni
6 juni 2022: openluchtsamenkomst (2e Pinksterdag)

Maandagmorgen 6 juni 2022 is er om 10.30 uur een openluchtsamenkomst in. De openluchtdienst zal gehouden worden in "De Kuip", Veerstoep 1 in Ochten. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn, de dienst is voor iedereen! Wilt u uw eigen stoel meenemen?
De dienst zal ook via internet te volgen zijn.

Openluchtsamenkomst 2022