Hij, Die de afstraling van Gods heerlijkheid is en de afdruk van Zijn zelfstandigheid, Die alle dingen draagt door Zijn krachtig woord, heeft, nadat Hij de reiniging van onze zonden door Zichzelf tot stand had gebracht, Zich gezet aan de rechterhand van de Majesteit in de hoogste hemelen. Hij is zoveel meer geworden dan de engelen als de Naam die Hij als erfdeel ontvangen heeft, voortreffelijker is dan die van hen. -- Hebreeen 1:3-4

Woensdagavondclub

Hallo kinderen van groep 3 en 4,

De clubs gaan weer beginnen en ook de woensdagavond club gaat weer van start.

We hopen dat jij ook komt, dan kunnen we er samen een leuke tijd van maken!

We gaan zingen, bidden, je hoort een verhaal uit de bijbel en we gaan natuurlijk leuke spelletjes doen en gezellig met elkaar knutselen.

De kosten zijn 50 eurocent per avond (als dat een probleem is, geen probleem hoor, je mag dan gewoon komen).

Je bent van 18.15 tot 19.30 uur welkom in Het Baken naast de Hervormde kerk

Schrijf samen met je vader of moeder dus snel de volgende clubavonden op de kalender, let op het is niet precies om de twee weken:

25 september, 9 oktober, 30 oktober, 13 november, 27 november, 11 december, 8 januari, 22 januari, 5 februari, 19 februari, 4 maart. De laatste clubavond eten we gezellig met elkaar.

Je kan de clubavonden ook vinden in de agenda van: www.hervormdochten.nl

We hopen dat je komt!

Beste ouders,

van u vragen we dit seizoen opnieuw om in ieder geval 1 clubavond mee te draaien, vanwege het gebrek aan vrijwilligers. Meer avonden meehelpen kan en mag natuurlijk altijd! Er zal tijdens de clubavonden een inschrijfformulier klaarliggen met de bovenstaande data, het is de bedoeling dat u zich daarop inschrijft. Wilt u zich door middel van mail al opgeven, dat kan via onderstaand mailadres tot 20 september. Op deze manier maken vele handen licht werk! Alvast bedankt!

Groetjes van Geertriene Beijer namens de leiding van de woensdagavondclub. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.