Neem daarom de hele wapenrusting van God aan, opdat u weerstand kunt bieden op de dag van het kwaad, en na alles gedaan te hebben, stand kunt houden. Houd dan stand, uw middel omgord met de waarheid, en bekleed met het borstharnas van de gerechtigheid, en de voeten geschoeid met bereidheid van het Evangelie van de vrede. Neem bovenal het schild van het geloof op, waarmee u alle vurige pijlen van de boze zult kunnen uitblussen. En neem de helm van de zaligheid en het zwaard van de Geest, dat is Gods Woord. -- Efeziers 6:13-17

Inschrijven Kerkdiensten

Hieronder kunt u de aankomende evenementen vinden waarvoor inschrijven mogelijk is.
U kunt inschrijven door in te loggen met het account dat u voor deze website gebruikt (waarmee bijvoorbeeld de Kerkbode, weekbrieven en video's te benaderen zijn voor gemeenteleden).
Klikt u hier om alvast in te loggen, heeft u nog geen account? Registreert u zich dan direct.
Ook zonder account kunt u zich inschrijven.

Indien u gebruik wilt maken tijdens een kerkdienst van de ringleiding in de kerk dan vragen we u dit kenbaar te maken in het opmerkingen veld tijdens het inschrijven, uiteraard kunt u hier ook andere wensen of opmerkingen kwijt.
We delen u dan in het middengedeelte van de kerk in alwaar een ringleiding aanwezig is.

Op dit moment kunt u zich niet inschrijven voor een kerkdienst, komt u hier binnenkort terug om dit alsnog te doen.

Openluchtsamenkomst 6 juni
6 juni 2022: openluchtsamenkomst (2e Pinksterdag)

Maandagmorgen 6 juni 2022 is er om 10.30 uur een openluchtsamenkomst in. De openluchtdienst zal gehouden worden in "De Kuip", Veerstoep 1 in Ochten. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn, de dienst is voor iedereen! Wilt u uw eigen stoel meenemen?
De dienst zal ook via internet te volgen zijn.

Openluchtsamenkomst 2022