Voorwaar, Ik zeg u: voor zover u dit voor een van deze geringste broeders van Mij gedaan hebt, hebt u dat voor Mij gedaan. -- Matteus 25:40

Inschrijven Kerkdiensten

Hieronder kunt u de aankomende evenementen vinden waarvoor inschrijven mogelijk is.
U kunt inschrijven door in te loggen met het account dat u voor deze website gebruikt (waarmee bijvoorbeeld de Kerkbode, weekbrieven en video's te benaderen zijn voor gemeenteleden).
Klikt u hier om alvast in te loggen, heeft u nog geen account? Registreert u zich dan direct.
Ook zonder account kunt u zich inschrijven.

Indien u gebruik wilt maken tijdens een kerkdienst van de ringleiding in de kerk dan vragen we u dit kenbaar te maken in het opmerkingen veld tijdens het inschrijven, uiteraard kunt u hier ook andere wensen of opmerkingen kwijt.
We delen u dan in het middengedeelte van de kerk in alwaar een ringleiding aanwezig is.

Ochtenddienst 24 oktober 2021

24-10-2021 10:00

Inschrijven voor de diensten is sinds 17 oktober niet meer nodig, u bent zonder inschrijving welkom.
Plaatsen worden niet meer gewezen door de kosters, we vragen u zoveel mogelijk voorin de kerk te beginnen met het plaatsnemen en door te schuiven naar het midden van de bank, zo hoeven we elkaar niet te passeren. Ook vragen we u gepaste afstand te houden tot mensen van een ander huishouden naast u, bijvoorbeeld één zitplaats.

Wilt u wel graag 1,5 meter afstand tot andere gemeenteleden houden dan kunt u gebruikmaken van deze inschrijving. Er wordt dan een stukje ruimte gereserveerd in de kerk.

Avonddienst 24 oktober 2021

24-10-2021 18:30