Zoals u dan Christus Jezus, de Heere, hebt aangenomen, wandel in Hem, geworteld en opgebouwd in Hem, en bevestigd in het geloof, zoals u onderwezen bent; wees daarin overvloedig, met dankzegging. -- Kolossenzen 2:6-7

Inschrijven Kerkdiensten

Voorlopig zijn alle activiteiten zoals kringen, clubs, zondagschool en kindernevendienst nog opgeschort.
De kerkdiensten gaan wel door evenals de kinderoppas.
Inschrijven is pas mogelijk op de maandagochtend voor aanvang van een dienst, voor die tijd kunt u al wel een inschrijving zien staan maar er nog niet op inschrijven. Via de knop "Details" onder de betreffende inschrijving kunt u zien vanaf wel moment u in kan schrijven.

Diensten welke op achternaam ingeschreven moeten worden mogen in de laatste 24 uur van de inschrijving door iedereen ingeschreven worden (meestal van donderdagavond 20:00 uur tot vrijdagavond 20:00 uur) indien deze nog niet vol is.

Vanwege de vaak snel veranderende regelgeving hebben we besloten de inschrijvingen voor diensten pas een week voor aanvang van een dienst open te zetten.
U kunt dus elke week inschrijven voor de eerstvolgende dienst(en) tot deze vol is/zijn.
Hieronder kunt u de aankomende diensten vinden waarvoor inschrijven verplicht is.
U kunt inschrijven door in te loggen met het account dat u voor deze website gebruikt (waarmee bijvoorbeeld de Kerkbode, weekbrieven en video's te benaderen zijn voor gemeenteleden).
Klikt u hier om alvast in te loggen, heeft u nog geen account? Registreert u zich dan direct.

Voor meer informatie over de erediensten in coronatijd verwijzen we u naar dit artikel.
Indien u gebruik wilt maken van de ringleiding in de kerk dan vragen we u dit kenbaar te maken in het opmerkingen veld tijdens het inschrijven, uiteraard kunt u hier ook andere wensen of opmerkingen kwijt.
We delen u dan in het middengedeelte van de kerk in alwaar een ringleiding aanwezig is.

aug

Ochtenddienst 8 augustus 2021

08-08-2021 10:00

Deze dienst is voor alle gemeenteleden, dus niet op achternaam, beschikbaar om op in te schrijven.
Vanaf heden mag u weer alle liederen meezingen in de kerk.

aug

Avonddienst 8 augustus 2021

08-08-2021 18:30

Vanaf heden mag u weer alle liederen meezingen in de kerk.