Ik ben het Brood des levens. Uw vaderen hebben het manna gegeten in de woestijn en zij zijn gestorven. Dit is het brood dat uit de hemel neerdaalt, opdat de mens daarvan eet en niet sterft. Ik ben het levende brood, dat uit de hemel neergedaald is; als iemand van dit brood eet, zal hij leven in eeuwigheid. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, dat Ik geven zal voor het leven van de wereld. -- Johannes 6:48-51

Inschrijven Kerkdiensten

Voorlopig zijn alle activiteiten zoals kringen, clubs, zondagschool, kindernevendienst en de oppas opgeschort.
De kerkdiensten gaan tot nader order door op de reguliere manier.
Inschrijven is vanaf heden pas mogelijk op de maandagochtend voor aanvang van een dienst i.p.v. de zondagochtend.

Diensten welke op achternaam ingeschreven moeten worden mogen in de laatste 24 uur van de inschrijving door iedereen ingeschreven worden (meestal van donderdagavond 20:00 uur tot vrijdagavond 20:00 uur) indien deze nog niet vol is.

Vanwege een momenteel snel veranderende regelgeving hebben we besloten de inschrijvingen voor diensten pas een week voor aanvang van een dienst open te zetten.
U kunt dus elke week inschrijven voor de eerstvolgende dienst(en) tot deze vol is/zijn.

Inschrijven is mogelijk een week voor aanvang van de dienst, voor een zondagdienst betekend dit dat inschrijven vanaf de maandagochtend ervoor mogelijk wordt.
Hierbij geldt dat inschrijven mogelijk is tot het maximum bereikt is, hierna zal de inschrijving automatisch sluiten.

Vanwege de corona maatregelen zijn wij als Hervormde Gemeente Ochten helaas verplicht om u in te laten schrijven voor onze diensten.
Hieronder kunt u de aankomende diensten vinden waarvoor inschrijven verplicht is.
U kunt inschrijven door in te loggen met het account dat u voor deze website gebruikt (waarmee bijvoorbeeld de Kerkbode, weekbrieven en video's te benaderen zijn voor gemeenteleden).
Klikt u hier om alvast in te loggen, heeft u nog geen account? Registreert u zich dan direct.

Voor meer informatie over de erediensten in coronatijd verwijzen we u naar dit artikel.
Indien u gebruik wilt maken van de ringleiding in de kerk dan vragen we u dit kenbaar te maken in het opmerkingen veld tijdens het inschrijven.
We delen u dan in het middengedeelte van de kerk in alwaar een ringleiding aanwezig is.

Ochtenddienst 16 mei 2021 - achternaam A-D

16-05-2021 10:00

Wilt u zich voor deze dienst alleen inschrijven indien uw achternaam met de letters A t/m D begint?
Als de dienst 24 uur voor het sluiten van de inschrijving (vrijdagavond 20:00 uur) nog niet vol is mag iedereen inschrijven.
Ook vragen we u op maar één dienst per zondag in te schrijven om andere gemeenteleden ook de kans te geven een kerkdienst te bezoeken.
Wij adviseren u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Onze excuses, deze dienst is volledig vol, inschrijven is daarom niet meer mogelijk.

Avonddienst 16 mei 2021

16-05-2021 18:30

Deze dienst is voor alle gemeenteleden, dus niet op achternaam, beschikbaar om op in te schrijven.
Wel vragen we u om op maar één dienst per zondag in te schrijven om andere gemeenteleden ook de kans te geven een kerkdienst te bezoeken.
Wij adviseren u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Openluchtdienst 24 mei 2021 - 2e Pinksterdag

24-05-2021 10:00

Openluchtdienst Tweede Pinksterdag (maandag 24 mei) 10:00 uur in De Kuip langs de Waal.

Tweede Pinksterdag hopen we een openluchtdienst te houden. U bent van harte welkom. Breng uw eigen stoel mee. De dienst is dus voor alle gemeenteleden.
Gezien de coronamaatregelen moet u hiervoor inschrijven en de volgende regels in acht nemen:

• Houd 1,5 meter afstand van andere gezinnen.
  • Blijf de hele dienst op uw zitplaats zitten.
  • Volg de instructies op van de toezichthouders herkenbaar aan de hesjes.
  • Het zingen mag alleen in gematigde vorm.
  • Wacht aan het eind van de dienst op instructies hoe het terrein te verlaten en verlaat daarna het terrein zo snel mogelijk.
Openluchtdienst
2e Pinksterdag (24 mei 2021): openluchtdienst

Maandag 24 mei 2021 is er om 10.00 uur weer een openluchtdienst. De openluchtdienst zal gehouden worden in de De Kuip langs de Waal in Ochten. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn, de dienst is voor iedereen! Wilt u uw eigen stoel meenemen?

Vanwege de coronamaatregelen is opgeven verplicht. Dit kan via deze webpagina: https://www.hervormdochten.nl/kerkbodeendiensten/inschrijven-kerkdiensten/kerkdiensten/openluchtdienst-24-mei-2021-2e-pinksterdag.

De volgende regels moet u ter plaatse in acht nemen:
- Houd 1,5 meter afstand van andere gezinnen.
- Blijf de hele dienst op uw zitplaats zitten.
- Volg de instructies op van de toezichthouders herkenbaar aan de hesjes.
- Het zingen mag alleen in gematigde vorm.
- Wacht aan het eind van de dienst op instructies hoe het terrein te verlaten en verlaat daarna het terrein zo snel mogelijk.

De dienst zal ook via internet te volgen zijn.

We hopen u 2e Pinksterdag te mogen verwelkom!