Wie op de wind blijft letten, zal niet zaaien. Wie naar de wolken blijft kijken, zal niet oogsten. Evenmin als u weet wat de richting van de wind is, of hoe het gaat met de beenderen in de buik van een zwangere vrouw, evenmin kent u het werk van God, Die alles maakt. -- Prediker 11:4-5

Inschrijven Kerkdiensten

Vanwege de corona maatregelen zijn wij als Hervormde Gemeente Ochten helaas verplicht om u in te laten schrijven voor onze diensten.
Hieronder kunt u de aankomende diensten vinden waarvoor inschrijven verplicht is.
U kunt inschrijven door in te loggen met het account dat u voor deze website gebruikt (waarmee bijvoorbeeld de Kerkbode, weekbrieven en video's te benaderen zijn voor gemeenteleden).
Klikt u hier om alvast in te loggen, heeft u nog geen account? Registreert u zich dan direct.

Voor meer informatie over de erediensten in coronatijd verwijzen we u naar dit artikel.
Indien u gebruik wilt maken van de ringleiding in de kerk dan vragen we u dit kenbaar te maken in het opmerkingen veld tijdens het inschrijven.
We delen u dan in het middengedeelte van de kerk in alwaar een ringleiding aanwezig is.

sept

Ochtenddienst 27 september 2020 - achternaam K-R

27-09-2020 10:00

De renovatie is voltooid, we kunnen gelukkig weer samenkomen in ons eigen kerkgebouw.
Wel hebben we nog steeds te maken met het coronavirus en daarom zullen de diensten op 1,5 meter afstand van elkaar gehouden worden.
Wilt u zich voor deze dienst alleen inschrijven indien uw achternaam met de letters K t/m R begint?

Onze excuses, deze dienst is volledig vol, inschrijven is daarom niet meer mogelijk.

Ochtenddienst 4 oktober 2020 - achternaam S-Z

04-10-2020 10:00

Wilt u zich voor deze dienst alleen inschrijven indien uw achternaam met de letters S t/m Z begint?