Want waarin Hij Zelf geleden heeft, toen Hij verzocht werd, kan Hij hen die verzocht worden, te hulp komen. -- Hebreeen 2:18

Inschrijven Kerkdiensten

Hieronder kunt u de aankomende evenementen vinden waarvoor inschrijven mogelijk is.
U kunt inschrijven door in te loggen met het account dat u voor deze website gebruikt (waarmee bijvoorbeeld de Kerkbode, weekbrieven en video's te benaderen zijn voor gemeenteleden).
Klikt u hier om alvast in te loggen, heeft u nog geen account? Registreert u zich dan direct.
Ook zonder account kunt u zich inschrijven.

Indien u gebruik wilt maken tijdens een kerkdienst van de ringleiding in de kerk dan vragen we u dit kenbaar te maken in het opmerkingen veld tijdens het inschrijven, uiteraard kunt u hier ook andere wensen of opmerkingen kwijt.
We delen u dan in het middengedeelte van de kerk in alwaar een ringleiding aanwezig is.

Ochtenddienst 23 januari 2022

23-01-2022 10:00

Deze dienst is voor alle gemeenteleden, dus niet op achternaam, beschikbaar om op in te schrijven.
Ook vragen we u op maar één dienst per zondag in te schrijven om andere gemeenteleden ook de kans te geven een kerkdienst te bezoeken.

Wij vragen u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Avonddienst 23 januari 2022

23-01-2022 18:30

Wij vragen u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.