God is geen man, dat Hij liegen zou, of een mensenkind, dat Hij ergens berouw over hebben zou. Zou Híj iets zeggen en het dan niet doen? Zou Híj spreken en het niet gestand doen? -- Numeri 23:19

Inschrijven Kerkdiensten

Hieronder kunt u de aankomende evenementen vinden waarvoor inschrijven mogelijk is.
U kunt inschrijven door in te loggen met het account dat u voor deze website gebruikt (waarmee bijvoorbeeld de Kerkbode, weekbrieven en video's te benaderen zijn voor gemeenteleden).
Klikt u hier om alvast in te loggen, heeft u nog geen account? Registreert u zich dan direct.
Ook zonder account kunt u zich inschrijven.

Indien u gebruik wilt maken tijdens een kerkdienst van de ringleiding in de kerk dan vragen we u dit kenbaar te maken in het opmerkingen veld tijdens het inschrijven, uiteraard kunt u hier ook andere wensen of opmerkingen kwijt.
We delen u dan in het middengedeelte van de kerk in alwaar een ringleiding aanwezig is.

Ochtenddienst 23 januari 2022

23-01-2022 10:00

Als kerkenraad hebben we besloten dat de diensten, na de Kerstdagen, online gehouden worden. Maar de kerk blijft wel open.
We willen ruimte geven aan gemeenteleden die vanwege bijzondere of persoonlijke omstandigheden, zoals bijvoorbeeld eenzaamheid, de dienst in de kerk bij willen wonen.
In dat geval bent u welkom in de kerk en kunt u zich hier inschrijven om aanwezig te zijn.

Wij vragen u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Avonddienst 23 januari 2022

23-01-2022 18:30

Wij vragen u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.