En wij weten dat voor hen die God liefhebben, alle dingen meewerken ten goede, voor hen namelijk die overeenkomstig Zijn voornemen geroepen zijn. -- Romeinen 8:28

Avonddienst 28 november 2021

Deze dienst is voor alle gemeenteleden, dus niet op achternaam, beschikbaar om op in te schrijven.
Ook vragen we u op maar één dienst per zondag in te schrijven om andere gemeenteleden ook de kans te geven een kerkdienst te bezoeken.

Het zingen van de liederen blijft vooralsnog mogelijk.

Wij vragen u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Datum en tijd 28-11-2021 18:30
Sluitingsdatum inschrijvingen 27-11-2021 18:00

We accepteren geen inschrijvingen meer voor deze kerkdienst of u bent al ingeschreven voor deze dienst.