Maar ontvlucht de begeerten van de jeugd. Jaag rechtvaardigheid, geloof, liefde en vrede na, samen met hen die de Heere aanroepen uit een rein hart. -- 2 Timoteus 2:22

JONG Ochten 13 juni 2021

Aanstaande zondag is er weer een JONG Ochten samenkomst. Inschrijven is voor iedereen beschikbaar, dus zowel voor 1-4/5 VO alsook 16+.
Deze middag komen er twee jonge, enthousiaste sprekers van de organisatie Isreality. Het belooft een hele mooie middag te worden waarin je Gods plan met Israël en de kerk gaat ontdekken. We beginnen om 15.30. Zorg dat je erbij bent!

Mocht je niet kunnen komen dan kan je uiteraard ook meekijken via: www.hervormdochten.nl/meekijken.
In onderstaande afbeelding kan je zien welke twee vakken in de kerk beschikbaar zijn om op in te schrijven, maak hieruit je keuze (is er nog maar één keuze dan is het andere vak al vol).

Datum en tijd 13-06-2021 15:30
Inschrijven mogelijk vanaf 07-06-2021 6:00
Sluitingsdatum inschrijvingen 13-06-2021 16:00

We accepteren geen inschrijvingen meer voor deze kerkdienst of u bent al ingeschreven voor deze dienst.