U, Heere, bent immers goed, mild om te vergeven en rijk aan goedertierenheid voor allen die U aanroepen. -- Psalmen 86:5

Ochtenddienst 11 april 2021 - achternaam A-D

Wilt u zich voor deze dienst alleen inschrijven indien uw achternaam met de letters A t/m D begint?
Als de dienst 24 uur voor het sluiten van de inschrijving (vrijdagavond 20:00 uur) nog niet vol is mag iedereen inschrijven.
Ook vragen we u op maar één dienst per zondag in te schrijven om andere gemeenteleden ook de kans te geven een kerkdienst te bezoeken.
Wij adviseren u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Datum en tijd 11-04-2021 10:00
Inschrijven mogelijk vanaf 05-04-2021 6:00
Sluitingsdatum inschrijvingen 09-04-2021 20:00
We accepteren geen inschrijvingen meer voor deze kerkdienst of u bent al ingeschreven voor deze dienst.