Maar ontvlucht de begeerten van de jeugd. Jaag rechtvaardigheid, geloof, liefde en vrede na, samen met hen die de Heere aanroepen uit een rein hart. -- 2 Timoteus 2:22

Ochtenddienst 13 juni 2021 - achternaam S-Z

Wilt u zich voor deze dienst alleen inschrijven indien uw achternaam met de letters S t/m Z begint?
Als de dienst 24 uur voor het sluiten van de inschrijving (vrijdagavond 20:00 uur) nog niet vol is mag iedereen inschrijven.
Ook vragen we u op maar één dienst per zondag in te schrijven om andere gemeenteleden ook de kans te geven een kerkdienst te bezoeken.
Wij adviseren u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Datum en tijd 13-06-2021 10:00
Inschrijven mogelijk vanaf 07-06-2021 6:00
Sluitingsdatum inschrijvingen 11-06-2021 20:00

We accepteren geen inschrijvingen meer voor deze kerkdienst of u bent al ingeschreven voor deze dienst.