Maar U bent heilig, U troont op de lofzangen van Israël. Op U hebben onze vaderen vertrouwd, zij hebben vertrouwd en U hebt hen bevrijd. Tot U hebben zij geroepen en zij zijn gered, op U hebben zij vertrouwd en zij zijn niet beschaamd. -- Psalmen 22:4-6

Ochtenddienst 17 januari 2021 - achternaam S-Z

Wilt u zich voor deze dienst alleen inschrijven indien uw achternaam met de letters S t/m Z begint?
Als de dienst 24 uur voor het sluiten van de inschrijving (vrijdagavond 20:00 uur) nog niet vol is mag iedereen inschrijven.
Ook vragen we u op maar één dienst per zondag in te schrijven om andere gemeenteleden ook de kans te geven een kerkdienst te bezoeken.
Wij adviseren u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Datum en tijd 17-01-2021 10:00
Inschrijven mogelijk vanaf 11-01-2021 6:00
Sluitingsdatum inschrijvingen 15-01-2021 20:00
We accepteren geen inschrijvingen meer voor deze kerkdienst of u bent al ingeschreven voor deze dienst.