Ik ben de goede Herder en Ik ken de Mijnen en word door de Mijnen gekend, zoals de Vader Mij kent en Ik de Vader ken; en Ik geef Mijn leven voor de schapen. -- Johannes 10:14-15

Ochtenddienst 19 september 2021 (Openluchtdienst)

Deze samenkomst is dan wel in de buitenlucht maar inschrijven is ook deze dienst verplicht.
Wanneer het onverhoopt vanwege het weer toch niet door kan gaan in de buitenlucht dan zullen de eerste 80 ingeschreven personen een bericht ontvangen dat ze uitgenodigd zijn in ons kerkgebouw.

Deze dienst is de openingsdienst van het winterwerk 2021-2022 en wordt gehouden in "De Kuip", Veerstoep 1, Ochten, we verzoeken u dan uw eigen stoel mee te nemen.

Datum en tijd 19-09-2021 10:00
Inschrijven mogelijk vanaf 11-09-2021 6:00
Sluitingsdatum inschrijvingen 19-09-2021 10:00
Opening Winterwerk

Winterwerkseizoen 2021-2022: Geloven is doen!

Het thema van het nieuwe winterwerkseizoen zal zijn: Geloven is doen!
De startzaterdag voor jong en oud zal DV 18 september plaatsvinden.
Tijdens de startzaterdag zijn er verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden welke in de flyer hieronder beschreven staan, van harte welkom!
Inschrijven voor de barbecue is verplicht en kan hier.
De barbecue is voor alle leeftijden, dus ook kinderen en volwassenen van harte welkom!

Op zondagmorgen 19 september is er een openluchtdienst vanwege Opening Winterwerk 2021. Inschrijven kunt u hier! Neemt u uw eigen stoel mee?