Wat de goddeloze begeert, is een vangnet van kwaad, maar de wortel van de rechtvaardigen brengt vrucht voort. -- Spreuken 12:12

Ochtenddienst 20 september 2020 - achternaam E-J

De renovatie is voltooid, we kunnen gelukkig weer samenkomen in ons eigen kerkgebouw.
Wel hebben we nog steeds te maken met het coronavirus en daarom zullen de diensten op 1,5 meter afstand van elkaar gehouden worden.
Wilt u zich voor deze dienst alleen inschrijven indien uw achternaam met de letters E t/m J begint?

Datum en tijd 20-09-2020 10:00
Sluitingsdatum inschrijvingen 18-09-2020 20:00
We accepteren geen inschrijvingen meer voor deze kerkdienst of u bent al ingeschreven voor deze dienst.