Niemand heeft ooit God gezien. Als wij elkaar liefhebben, blijft God in ons en is Zijn liefde in ons volmaakt geworden. -- 1 Johannes 4:12

CVVO

Wij, de christelijke vrouwenverenging Ochten, zijn een zelfstandige vereniging met 85 leden en een enthousiast bestuur. De vereniging gaat uit van de overtuiging dat Gods woord op elk levensterrein en voor elke levensuiting toetssteen en richtsnoer moet zijn.

Onze ledenavonden worden gehouden op de 3e dinsdag van de maand en beginnen om 19.30 uur in het Baken. Ook gaan we 2 keer per jaar een middag uit, onlangs zijn we naar het verpleegstersmuseum geweest en pannenkoeken eten of iets dergelijks staat jaarlijks op het programma.

Een ledenavond beginnen we met zingen, gebed, schriftlezing en meditatie en voor het 2e gedeelte is een spreekster (er) uitgenodigd om een onderwerp te bespreken. Voor dit seizoen hebben we o.a. een logopediste, een lezing over Corrie ten Boom en weerman Reinier van de Berg uitgenodigd.

Wilt u als gast een avond meemaken dan bent u van harte welkom.

Voor vragen kunt u bellen met Marrie van Eldik, telefoon 06-30823720, of mailen naar Judith van Os, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Open Doors-dag 2020
U kunt al inschrijven voor de Open Doors-dag op zaterdag 7 november 2020.
Van harte welkom!

Om in te schrijven klikt u op één van de volgende opties:
Open Doors middag 2020
Open Doors avond 2020