Ik ben de goede Herder en Ik ken de Mijnen en word door de Mijnen gekend, zoals de Vader Mij kent en Ik de Vader ken; en Ik geef Mijn leven voor de schapen. -- Johannes 10:14-15

CVVO

Wij, de christelijke vrouwenverenging Ochten, zijn een zelfstandige vereniging met 85 leden en een enthousiast bestuur. De vereniging gaat uit van de overtuiging dat Gods woord op elk levensterrein en voor elke levensuiting toetssteen en richtsnoer moet zijn.

Onze ledenavonden worden gehouden op de 3e dinsdag van de maand en beginnen om 19.30 uur in het Baken. Ook gaan we 2 keer per jaar een middag uit, onlangs zijn we naar het verpleegstersmuseum geweest en pannenkoeken eten of iets dergelijks staat jaarlijks op het programma.

Een ledenavond beginnen we met zingen, gebed, schriftlezing en meditatie en voor het 2e gedeelte is een spreekster (er) uitgenodigd om een onderwerp te bespreken. Voor dit seizoen hebben we o.a. een logopediste, een lezing over Corrie ten Boom en weerman Reinier van de Berg uitgenodigd.

Wilt u als gast een avond meemaken dan bent u van harte welkom.

Voor vragen kunt u bellen met Marrie van Eldik, telefoon 06-30823720, of mailen naar Judith van Os, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opening Winterwerk

Winterwerkseizoen 2021-2022: Geloven is doen!


Het thema van het nieuwe winterwerkseizoen zal zijn: Geloven is doen!
De startzaterdag voor jong en oud zal DV 18 september plaatsvinden.
Tijdens de startzaterdag zijn er verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden welke in de flyer hieronder beschreven staan, van harte welkom!
Inschrijven voor de barbecue is verplicht en kan hier.
De barbecue is voor alle leeftijden, dus ook kinderen en volwassenen van harte welkom!

Op zondagmorgen 19 september is er een openluchtdienst vanwege Opening Winterwerk 2021. Inschrijven kunt u hier! Neemt u uw eigen stoel mee?