U dan, geliefden, omdat u dit van tevoren weet, wees op uw hoede, zodat u niet door de dwaling van normloze mensen wordt meegesleept en afvalt van uw eigen vastheid. Maar groei in de genade en kennis van onze Heere en Zaligmaker Jezus Christus. Hem zij de heerlijkheid, zowel nu als in de dag van de eeuwigheid. Amen. -- 2 Petrus 3:17-18

CVVO

Wij, de christelijke vrouwenverenging Ochten, zijn een zelfstandige vereniging met 85 leden en een enthousiast bestuur. De vereniging gaat uit van de overtuiging dat Gods woord op elk levensterrein en voor elke levensuiting toetssteen en richtsnoer moet zijn.

Onze ledenavonden worden gehouden op de 3e dinsdag van de maand en beginnen om 19.30 uur in het Baken. Ook gaan we 2 keer per jaar een middag uit, onlangs zijn we naar het verpleegstersmuseum geweest en pannenkoeken eten of iets dergelijks staat jaarlijks op het programma.

Een ledenavond beginnen we met zingen, gebed, schriftlezing en meditatie en voor het 2e gedeelte is een spreekster (er) uitgenodigd om een onderwerp te bespreken. Voor dit seizoen hebben we o.a. een logopediste, een lezing over Corrie ten Boom en weerman Reinier van de Berg uitgenodigd.

Wilt u als gast een avond meemaken dan bent u van harte welkom.

Voor vragen kunt u bellen met Marrie van Eldik, telefoon 06-30823720, of mailen naar Judith van Os, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..