Verder, broeders, al wat waar is, al wat eerbaar is, al wat rechtvaardig is, al wat rein is, al wat lieflijk is, al wat welluidend is, als er enige deugd is en als er iets prijzenswaardigs is, bedenk dat. -- Filippenzen 4:8

Sing-inn

"Houdt u ook zo van zingen?"
Laat dan ook eens uw stem horen op de Sing-inn!
   
Wat doen we?
Onze Vader, de Zoon Jezus Christus, en de Heilige Geest groot maken, aanbidden, lofprijzen en dankzeggen. Hen de eer te geven die ze toekomen, om de genade die elke dag weer in ruime mate geschonken wordt.
 
Ps 146 vers 1 
Prijs de Heer met blijde galmen;
Gij, mijn ziel hebt rijke stof;
'k Zal, zo lang ik leef, mijn psalmen
Vrolijk wijden aan Zijn lof;
'k Zal, zo lang ik 't licht geniet,
Hem verhogen in mijn lied 

Onder leiding van piano en andere muziekinstrumenten zingen we o.a. psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen. Maar ook veel uit de opwekkingsbundel en “Op Toonhoogte”.

Op de avond zelf kunt u liederen zingen, die de maand ervoor zijn opgegeven, d.m.v. het schrift of de mail. Zo worden er rond de 15 liederen gezongen, en geprojecteerd met de beamer, van een heel verschillend genre. Een echte gemeenteavond voor jong en oud!! 

Wanneer?     Elke 1e zondag van de maand.
Waar?           Grote zaal van ''het Baken".
Hoe laat?      Na de kerkdienst rond 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.
Info?             Voor vragen, of opgeven van de liederen, kunt u contact opnemen 
                      met Nelis van den Berg (tel: 06-23656194, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Tot ziens.