Ik ben de goede Herder en Ik ken de Mijnen en word door de Mijnen gekend, zoals de Vader Mij kent en Ik de Vader ken; en Ik geef Mijn leven voor de schapen. -- Johannes 10:14-15

Administratie Kerkbode

Om op de hoogte te blijven van alles wat er in onze gemeente gebeurt, verschijnt er eens per twee weken "De Kerkbode". De administratie van het kerkblad valt onder verantwoordelijkheid van het college van Kerkrentmeesters.

Wij willen de betaling van het abonnement op de Kerkbode middels een automatische incasso laten plaatsvinden. Dit is voor u als abonnee ook de makkelijkste en veiligste manier om te betalen. Daarnaast geldt dat een automatische incasso voor ons de makkelijkste en de goedkoopste manier is om de abonnementenadministratie te verwerken.

Het is gebleken dat we abonnees zonder een automatische incasso meestal nog een herinnering moesten nasturen, omdat men het nu eenmaal snel vergeet vanwege de papieren die zoekraken. Kortom, het vriendelijke verzoek aan u is om een machtigingsformulier af te geven voor een doorlopende automatische incasso.

Voor de abonnees die geen machtiging voor automatisch incasso hebben afgegeven, het verzoek om de abonnementskosten à € 20,- over te maken ten gunste van IBAN: NL63RABO0347901255 van C.v.K. Herv. Gem. Ochten onder vermelding van "Kerkbode + jaartal".

Twijfelt u of u een machtiging voor automatisch incasso heeft afgegeven of wilt u dat alsnog doen, of is uw rekeningnummer inmiddels gewijzigd, neemt u dan contact op met de administratie van de Kerkbode, H.J. Stoffer (0344-641707 of via de site: Abonnementen Kerkbode).

Opening Winterwerk

Winterwerkseizoen 2021-2022: Geloven is doen!

Het thema van het nieuwe winterwerkseizoen zal zijn: Geloven is doen!
De startzaterdag voor jong en oud zal DV 18 september plaatsvinden.
Tijdens de startzaterdag zijn er verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden welke in de flyer hieronder beschreven staan, van harte welkom!
Inschrijven voor de barbecue is verplicht en kan hier.
De barbecue is voor alle leeftijden, dus ook kinderen en volwassenen van harte welkom!

Op zondagmorgen 19 september is er een openluchtdienst vanwege Opening Winterwerk 2021. Inschrijven kunt u hier! Neemt u uw eigen stoel mee?