Kerkstraat 1, 4051 AA Ochten

Stichting Hulpdienst Ochten-Eldik

Kunt u niet alles zelf meer aan? Wegens uw leeftijd bijvoorbeeld, of omdat u ziek bent of een handicap hebt? Dan is het een hele geruststelling als u familie of vrienden heeft die helpen. Maar... wat te doen als dit niet of maar een beetje gaat? Waar kunt u dan terecht? 

Er is een hulpdienst in Ochten en Eldik waar u terecht kunt! Bel ons, en een vrijwilliger komt langs. Om even iets praktisch voor u te doen. Een klusje in de tuin bijvoorbeeld. Of om wat te praten of samen te wandelen. Gewoon voor de gezelligheid. Waarmee kunnen wij u helpen? We denken aan het volgende: boodschappen doen, bezoek aan huis, autovervoer, wandelen, rolstoel rijden, samen uit winkelen, medicijnen halen, voorleeshulp, formulieren invullen, klusjes in en om het huis. 

Voor wie is de hulp?
Jong of oud? Alleenstaand of gezin? Man of vrouw? Dat maakt niet uit! Wij zijn er voor iedereen. Wij komen bij u thuis!

Door wie wordt hulp verleend?
Door vrijwilligers! Zij doen het voor hun plezier of uit overtuiging. Brengt het helpen onkosten met zich mee? Die worden door ons vergoed aan de vrijwilliger. Voor de hulp zelf betaalt u niets. De Hulpdienst wordt (financieel) ondersteund door de diaconie van de Hervormde Gemeente te Ochten.

En verder?
Heeft u andere hulp of méér hulp nodig? Hulp die niet zo eenvoudig is of waarin veel of vrij veel tijd gaat zitten? Bel ons ook dan! Zo mogelijk helpen wij. Lukt dat niet? Dan wijzen we de weg naar een ander hulpadres. 

Dus bel: 06 30254122!

Login