Neem daarom de hele wapenrusting van God aan, opdat u weerstand kunt bieden op de dag van het kwaad, en na alles gedaan te hebben, stand kunt houden. Houd dan stand, uw middel omgord met de waarheid, en bekleed met het borstharnas van de gerechtigheid, en de voeten geschoeid met bereidheid van het Evangelie van de vrede. Neem bovenal het schild van het geloof op, waarmee u alle vurige pijlen van de boze zult kunnen uitblussen. En neem de helm van de zaligheid en het zwaard van de Geest, dat is Gods Woord. -- Efeziers 6:13-17

JONG Ochten

juni

KAMP VAN JONG OCHTEN

10-06-2022 - 12-06-2022

Voor het kamp vragen we een vrijwillige bijdrage van minimaal 25 euro. Het kamp kost 100,- p.p. dus voel je niet bezwaard om wat meer te geven ;). Maar onthoud: lukt het niet dan neemt de kerk de rest van de kosten voor zijn rekening.

Zodra de inschrijving achter de rug is, beginnen de verdere voorbereidingen. Op maat voor de club die mee gaat.

juni

Betuwe Bus EO-JD

11-06-2022

SCHRIJF JE HIER IN OM MEE TE GAAN! (VÓÓR 22 APRIL 23.55 UUR)

De busreis wordt betaald door verschillende kerken/sponsoren, de kosten voor het toegangskaartje zijn € 15,00.

Na inschrijving, reserveren wij jouw ticket. Het bedrag wordt later geint middels een betaalverzoek.

We accepteren geen inschrijvingen meer voor deze kerkdienst of u bent al ingeschreven voor deze dienst.

Openluchtsamenkomst 6 juni
6 juni 2022: openluchtsamenkomst (2e Pinksterdag)

Maandagmorgen 6 juni 2022 is er om 10.30 uur een openluchtsamenkomst in. De openluchtdienst zal gehouden worden in "De Kuip", Veerstoep 1 in Ochten. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn, de dienst is voor iedereen! Wilt u uw eigen stoel meenemen?
De dienst zal ook via internet te volgen zijn.

Openluchtsamenkomst 2022