Verder zeg Ik u dat, als twee van u op de aarde iets, wat dan ook, eenstemmig verlangen, het hun ten deel zal vallen van Mijn Vader, Die in de hemelen is. Want waar twee of drie in Mijn Naam bijeengekomen zijn, daar ben Ik in hun midden. -- Matteus 18:19-20
Overzicht Overzicht Zoeken Zoeken
Overzicht
De Kerkbode (inclusief archieven) en de weekbrieven zijn vanwege privacywetgeving alleen beschikbaar voor gemeenteleden, hiervoor moet aan uw account, na het registreren, éénmalig rechten toegekend worden door de webbeheerder, hebt u deze rechten al, log in om Kerkbodes en weekbrieven te benaderen.
Ziet u na inloggen nog geen Kerkbodes of weekbrieven neemt u dan contact op met de webbeheerder zodat de juiste rechten toegekend kunnen worden.

Aantal categorieën: 2
bible.png Opnamen Kerkdiensten Bestanden: 687