Maar nu, legt ook u dit alles af, namelijk toorn, woede, slechtheid, laster, en schandelijke taal uit uw mond. Lieg niet tegen elkaar, aangezien u de oude mens met zijn daden uitgetrokken hebt, en u met de nieuwe mens bekleed hebt, die vernieuwd wordt tot kennis, overeenkomstig het beeld van Hem Die hem geschapen heeft. -- Kolossenzen 3:8-10
Overzicht Overzicht Zoeken Zoeken
Overzicht
De Kerkbode (inclusief archieven) en de weekbrieven zijn vanwege privacywetgeving alleen beschikbaar voor gemeenteleden, hiervoor moet aan uw account, na het registreren, éénmalig rechten toegekend worden door de webbeheerder, hebt u deze rechten al, log in om Kerkbodes en weekbrieven te benaderen.
Ziet u na inloggen nog geen Kerkbodes of weekbrieven neemt u dan contact op met de webbeheerder zodat de juiste rechten toegekend kunnen worden.

Aantal categorieën: 2
bible.png Opnamen Kerkdiensten Bestanden: 498