Neem daarom de hele wapenrusting van God aan, opdat u weerstand kunt bieden op de dag van het kwaad, en na alles gedaan te hebben, stand kunt houden. Houd dan stand, uw middel omgord met de waarheid, en bekleed met het borstharnas van de gerechtigheid, en de voeten geschoeid met bereidheid van het Evangelie van de vrede. Neem bovenal het schild van het geloof op, waarmee u alle vurige pijlen van de boze zult kunnen uitblussen. En neem de helm van de zaligheid en het zwaard van de Geest, dat is Gods Woord. -- Efeziers 6:13-17
Overzicht Zoeken
Overzicht
De Kerkbode (inclusief archieven) en de weekbrieven zijn vanwege privacywetgeving alleen beschikbaar voor gemeenteleden, hiervoor moet aan uw account, na het registreren, éénmalig rechten toegekend worden door de webbeheerder, hebt u deze rechten al, log in om Kerkbodes en weekbrieven te benaderen.
Ziet u na inloggen nog geen Kerkbodes of weekbrieven neemt u dan contact op met de webbeheerder zodat de juiste rechten toegekend kunnen worden.

Aantal categorieën: 2
bible0Opnamen Kerkdiensten Subcategories: 0 Bestanden: 1426
audio1Speciale opnamen Subcategories: 0 Bestanden: 102
Openluchtsamenkomst 6 juni
6 juni 2022: openluchtsamenkomst (2e Pinksterdag)

Maandagmorgen 6 juni 2022 is er om 10.30 uur een openluchtsamenkomst in. De openluchtdienst zal gehouden worden in "De Kuip", Veerstoep 1 in Ochten. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn, de dienst is voor iedereen! Wilt u uw eigen stoel meenemen?
De dienst zal ook via internet te volgen zijn.

Openluchtsamenkomst 2022