Ik weet dat alles wat God doet, voor eeuwig blijft; niets is eraan toe te voegen, niets ervan af te doen, en God doet het opdat men vreest voor Zijn aangezicht. Wat er is, was er al, en wat er zijn zal, is er al geweest. God zoekt wat voorbijgegaan is. -- Prediker 3:14-15
Overzicht Zoeken
Overzicht
De Kerkbode (inclusief archieven) en de weekbrieven zijn vanwege privacywetgeving alleen beschikbaar voor gemeenteleden, hiervoor moet aan uw account, na het registreren, éénmalig rechten toegekend worden door de webbeheerder, hebt u deze rechten al, log in om Kerkbodes en weekbrieven te benaderen.
Ziet u na inloggen nog geen Kerkbodes of weekbrieven neemt u dan contact op met de webbeheerder zodat de juiste rechten toegekend kunnen worden.

Aantal categorieën: 2
bible0Opnamen Kerkdiensten Subcategories: 0 Bestanden: 1264
audio1Speciale opnamen Subcategories: 0 Bestanden: 85
Week van gebed 2021
Week van gebed Ochten - 25-30 januari 2021
Dagelijks een nieuwe online overdenking, te vinden in het menu onder "Week van gebed".