Heel de Schrift is door God ingegeven en is nuttig om daarmee te onderwijzen, te weerleggen, te verbeteren en op te voeden in de rechtvaardigheid, opdat de mens die God toebehoort, volmaakt zou zijn, tot elk goed werk volkomen toegerust. -- 2 Timoteus 3:16-17
Overzicht Overzicht Zoeken Zoeken
Overzicht
De Kerkbode (inclusief archieven) en de weekbrieven zijn vanwege privacywetgeving alleen beschikbaar voor gemeenteleden, hiervoor moet aan uw account, na het registreren, éénmalig rechten toegekend worden door de webbeheerder, hebt u deze rechten al, log in om Kerkbodes en weekbrieven te benaderen.
Ziet u na inloggen nog geen Kerkbodes of weekbrieven neemt u dan contact op met de webbeheerder zodat de juiste rechten toegekend kunnen worden.

Aantal categorieën: 2
bible.png Opnamen Kerkdiensten Bestanden: 1209