Hij zal de armen recht doen in gerechtigheid en de zachtmoedigen van het land zal Hij met rechtvaardigheid vonnissen. Maar Hij zal de aarde slaan met de roede van Zijn mond en met de adem van Zijn lippen zal Hij de goddeloze doden. Want gerechtigheid zal de gordel om Zijn heupen zijn, en de waarheid de gordel om Zijn middel. -- Jesaja 11:4-5

Live meekijken (kijken en luisteren)

Geen uitzending

Indien u problemen ondervindt met het afspelen kunt u er ook voor kiezen de dienst via alleen geluid te volgen.
De speler hiervoor vindt u op de Home pagina.
Bij aanhoudende problemen kunt u contact opnemen met de webbeheerder via het contactformulier.

Kerkdienst mededelingen

Weekbrief:
U vindt onze weekbrief na inloggen op deze website.
Indien u nog geen account heeft kunt u zich registeren, gemeenteleden krijgen daarna, na inloggen, toegang tot onder andere de weekbrief.

Dienst der offerande:
U kunt uw gaven via onze webshop geven.
Hebt u een mobiele telefoon of tablet, gebruik dan bij voorkeur de Appostel app.
Download deze voor
Android telefoon/tablet of iPhone/iPad.
Meer informatie over de werking van de digitale collecte leest u hier.

Gemeenteleden kunnen na inloggen hier de erediensten terugkijken.

Eerdere kerkdienst terugluisteren?
Bezoek ons kerkdiensten archief.