De wet echter kwam er nog bij opdat de overtreding zou toenemen, maar waar de zonde is toegenomen, daar is de genade meer dan overvloedig geweest, opdat, evenals de zonde geregeerd heeft tot de dood, zo ook de genade zou regeren door gerechtigheid tot het eeuwige leven, door Jezus Christus, onze Heere. -- Romeinen 5:20-21

Live meekijken (kijken en luisteren)

Geen uitzending

Indien u problemen ondervindt met het afspelen kunt u er ook voor kiezen de dienst via alleen geluid te volgen.
De speler hiervoor vindt u ook op deze pagina.
Bij aanhoudende problemen kunt u contact opnemen met de webbeheerder via het contactformulier.

Live luisteren (alleen luisteren)

Kerkdienst mededelingen

Weekbrief:
U vind onze weekbrief na inloggen op deze website.
Indien u nog geen account heeft kunt u zich registeren, gemeenteleden krijgen daarna, na inloggen, toegang tot onder andere de weekbrief.

Dienst der offerande:
U kunt uw gaven via onze webshop geven.
Hebt u een mobiele telefoon of tablet, gebruik dan bij voorkeur de Kerkgeld app.
Download deze voor
Android telefoon/tablet of iPhone/iPad.
Meer informatie over de werking van de digitale collecte leest u hier.

Gemeenteleden kunnen na inloggen hier de erediensten terugkijken.

Eerdere kerkdienst terugluisteren?
Bezoek ons kerkdiensten archief.

Ds. C.D. Zonnenberg
Tijd: 10:00
Ds. C.D. Zonnenberg (Heilige doop)
Tijd: 15:00
Contactkring
Tijd: 20:00
Kompas
Tijd: 20:00
Basiscatechese groep 7
Datum: 28 september 2020
Tijd: 18:30

Log in / Log uit

Momenteel bent u niet ingelogd. Dit is wel nodig om toegang te krijgen tot de beveiligde gedeelten van de site. Wanneer u een gebruikersnaam en wachtwoord hebt voor de site kunt u deze hieronder invullen. Hebt u nog geen inlog gegevens, drukt u dan onderstaand op "Registreer".