Wie op de wind blijft letten, zal niet zaaien. Wie naar de wolken blijft kijken, zal niet oogsten. Evenmin als u weet wat de richting van de wind is, of hoe het gaat met de beenderen in de buik van een zwangere vrouw, evenmin kent u het werk van God, Die alles maakt. -- Prediker 11:4-5

Live meekijken (kijken en luisteren)

Geen uitzending

Indien u problemen ondervindt met het afspelen kunt u er ook voor kiezen de dienst via alleen geluid te volgen.
De speler hiervoor vindt u ook op deze pagina.
Bij aanhoudende problemen kunt u contact opnemen met de webbeheerder via het contactformulier.

Live luisteren (alleen luisteren)

Kerkdienst mededelingen

Weekbrief:
U vind onze weekbrief na inloggen op deze website.
Indien u nog geen account heeft kunt u zich registeren, gemeenteleden krijgen daarna, na inloggen, toegang tot onder andere de weekbrief.

Dienst der offerande:
U kunt uw gaven via onze webshop geven.
Hebt u een mobiele telefoon of tablet, gebruik dan bij voorkeur de Kerkgeld app.
Download deze voor
Android telefoon/tablet of iPhone/iPad.
Meer informatie over de werking van de digitale collecte leest u hier.

Gemeenteleden kunnen na inloggen hier de erediensten terugkijken.

Eerdere kerkdienst terugluisteren?
Bezoek ons kerkdiensten archief.

Tienerclub Choice
Datum: 25 september 2020
Tijd: 19:15
Ds. C.D. Zonnenberg
Tijd: 10:00
Ds. C.D. Zonnenberg (Heilige doop)
Tijd: 15:00
Contactkring
Tijd: 20:00
Kompas
Tijd: 20:00

Log in / Log uit

Momenteel bent u niet ingelogd. Dit is wel nodig om toegang te krijgen tot de beveiligde gedeelten van de site. Wanneer u een gebruikersnaam en wachtwoord hebt voor de site kunt u deze hieronder invullen. Hebt u nog geen inlog gegevens, drukt u dan onderstaand op "Registreer".