Ik ben de goede Herder en Ik ken de Mijnen en word door de Mijnen gekend, zoals de Vader Mij kent en Ik de Vader ken; en Ik geef Mijn leven voor de schapen. -- Johannes 10:14-15

Live meekijken (kijken en luisteren)

Geen uitzending

Indien u problemen ondervindt met het afspelen kunt u er ook voor kiezen de dienst via alleen geluid te volgen.
De speler hiervoor vindt u op de Home pagina.
Bij aanhoudende problemen kunt u contact opnemen met de webbeheerder via het contactformulier.

Kerkdienst mededelingen

Weekbrief:
U vindt onze weekbrief na inloggen op deze website.
Indien u nog geen account heeft kunt u zich registeren, gemeenteleden krijgen daarna, na inloggen, toegang tot onder andere de weekbrief.

Dienst der offerande:
U kunt uw gaven via onze webshop geven.
Hebt u een mobiele telefoon of tablet, gebruik dan bij voorkeur de Appostel app.
Download deze voor
Android telefoon/tablet of iPhone/iPad.
Meer informatie over de werking van de digitale collecte leest u hier.

Gemeenteleden kunnen na inloggen hier de erediensten terugkijken.

Eerdere kerkdienst terugluisteren?
Bezoek ons kerkdiensten archief.

Opening Winterwerk

Winterwerkseizoen 2021-2022: Geloven is doen!

Het thema van het nieuwe winterwerkseizoen zal zijn: Geloven is doen!
De startzaterdag voor jong en oud zal DV 18 september plaatsvinden.
Tijdens de startzaterdag zijn er verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden welke in de flyer hieronder beschreven staan, van harte welkom!
Inschrijven voor de barbecue is verplicht en kan hier.
De barbecue is voor alle leeftijden, dus ook kinderen en volwassenen van harte welkom!

Op zondagmorgen 19 september is er een openluchtdienst vanwege Opening Winterwerk 2021. Inschrijven kunt u hier! Neemt u uw eigen stoel mee?