Loof de HEERE, roep Zijn Naam aan, maak Zijn daden bekend onder de volken. Zing voor Hem, zing psalmen voor Hem, spreek aandachtig van al Zijn wonderen. Beroem u in Zijn heilige Naam, laat het hart van wie de HEERE zoeken, zich verblijden. -- Psalmen 105:1-3

Trouwdienst

Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om uw huwelijk in te laten zegenen in de kerk. Want waarheen kun je als man en vrouw beter de eerste gezamenlijke stappen zetten, dan naar het kerkge­bouw om daar Gods zegen te vragen over het pas begonnen burgerlijk huwelijk?

De kerkenraad gaat er vanuit dat de bevestiging en inzegening van het huwelijk zal geschieden in een kerkdienst der gemeente m.a.w. in ons eigen kerkgebouw. Immers, daar ben je, letterlijk, in het midden van de gemeente.

Het wordt op prijs gesteld tijdig contact op te nemen met de predikant, zodat u zeker weet, dat hij in staat is om in deze dienst voor te gaan en er tegelijkertijd een afspraak kan worden gemaakt voor een gesprek met u als bruidspaar.