U dan, geliefden, omdat u dit van tevoren weet, wees op uw hoede, zodat u niet door de dwaling van normloze mensen wordt meegesleept en afvalt van uw eigen vastheid. Maar groei in de genade en kennis van onze Heere en Zaligmaker Jezus Christus. Hem zij de heerlijkheid, zowel nu als in de dag van de eeuwigheid. Amen. -- 2 Petrus 3:17-18

Trouwdienst

Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om uw huwelijk in te laten zegenen in de kerk. Want waarheen kun je als man en vrouw beter de eerste gezamenlijke stappen zetten, dan naar het kerkge­bouw om daar Gods zegen te vragen over het pas begonnen burgerlijk huwelijk?

De kerkenraad gaat er vanuit dat de bevestiging en inzegening van het huwelijk zal geschieden in een kerkdienst der gemeente m.a.w. in ons eigen kerkgebouw. Immers, daar ben je, letterlijk, in het midden van de gemeente.

Het wordt op prijs gesteld tijdig contact op te nemen met de predikant, zodat u zeker weet, dat hij in staat is om in deze dienst voor te gaan en er tegelijkertijd een afspraak kan worden gemaakt voor een gesprek met u als bruidspaar.