Ik ben de goede Herder en Ik ken de Mijnen en word door de Mijnen gekend, zoals de Vader Mij kent en Ik de Vader ken; en Ik geef Mijn leven voor de schapen. -- Johannes 10:14-15

Trouwdienst

Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om uw huwelijk in te laten zegenen in de kerk. Want waarheen kun je als man en vrouw beter de eerste gezamenlijke stappen zetten, dan naar het kerkge­bouw om daar Gods zegen te vragen over het pas begonnen burgerlijk huwelijk?

De kerkenraad gaat er vanuit dat de bevestiging en inzegening van het huwelijk zal geschieden in een kerkdienst der gemeente m.a.w. in ons eigen kerkgebouw. Immers, daar ben je, letterlijk, in het midden van de gemeente.

Het wordt op prijs gesteld tijdig contact op te nemen met de predikant, zodat u zeker weet, dat hij in staat is om in deze dienst voor te gaan en er tegelijkertijd een afspraak kan worden gemaakt voor een gesprek met u als bruidspaar.

Opening Winterwerk

Winterwerkseizoen 2021-2022: Geloven is doen!

Het thema van het nieuwe winterwerkseizoen zal zijn: Geloven is doen!
De startzaterdag voor jong en oud zal DV 18 september plaatsvinden.
Tijdens de startzaterdag zijn er verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden welke in de flyer hieronder beschreven staan, van harte welkom!
Inschrijven voor de barbecue is verplicht en kan hier.
De barbecue is voor alle leeftijden, dus ook kinderen en volwassenen van harte welkom!

Op zondagmorgen 19 september is er een openluchtdienst vanwege Opening Winterwerk 2021. Inschrijven kunt u hier! Neemt u uw eigen stoel mee?