Niemand heeft ooit God gezien. Als wij elkaar liefhebben, blijft God in ons en is Zijn liefde in ons volmaakt geworden. -- 1 Johannes 4:12

Trouwdienst

Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om uw huwelijk in te laten zegenen in de kerk. Want waarheen kun je als man en vrouw beter de eerste gezamenlijke stappen zetten, dan naar het kerkge­bouw om daar Gods zegen te vragen over het pas begonnen burgerlijk huwelijk?

De kerkenraad gaat er vanuit dat de bevestiging en inzegening van het huwelijk zal geschieden in een kerkdienst der gemeente m.a.w. in ons eigen kerkgebouw. Immers, daar ben je, letterlijk, in het midden van de gemeente.

Het wordt op prijs gesteld tijdig contact op te nemen met de predikant, zodat u zeker weet, dat hij in staat is om in deze dienst voor te gaan en er tegelijkertijd een afspraak kan worden gemaakt voor een gesprek met u als bruidspaar.

Open Doors-dag 2020
U kunt al inschrijven voor de Open Doors-dag op zaterdag 7 november 2020.
Van harte welkom!

Om in te schrijven klikt u op één van de volgende opties:
Open Doors middag 2020
Open Doors avond 2020