Ik weet dat alles wat God doet, voor eeuwig blijft; niets is eraan toe te voegen, niets ervan af te doen, en God doet het opdat men vreest voor Zijn aangezicht. Wat er is, was er al, en wat er zijn zal, is er al geweest. God zoekt wat voorbijgegaan is. -- Prediker 3:14-15

Trouwdienst

Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om uw huwelijk in te laten zegenen in de kerk. Want waarheen kun je als man en vrouw beter de eerste gezamenlijke stappen zetten, dan naar het kerkge­bouw om daar Gods zegen te vragen over het pas begonnen burgerlijk huwelijk?

De kerkenraad gaat er vanuit dat de bevestiging en inzegening van het huwelijk zal geschieden in een kerkdienst der gemeente m.a.w. in ons eigen kerkgebouw. Immers, daar ben je, letterlijk, in het midden van de gemeente.

Het wordt op prijs gesteld tijdig contact op te nemen met de predikant, zodat u zeker weet, dat hij in staat is om in deze dienst voor te gaan en er tegelijkertijd een afspraak kan worden gemaakt voor een gesprek met u als bruidspaar.

Week van gebed 2021
Week van gebed Ochten - 25-30 januari 2021
Dagelijks een nieuwe online overdenking, te vinden in het menu onder "Week van gebed".