Voorwaar, Ik zeg u: voor zover u dit voor een van deze geringste broeders van Mij gedaan hebt, hebt u dat voor Mij gedaan. -- Matteus 25:40

Ochtenddienst 24 oktober 2021

24-10-2021 10:00

Inschrijven voor de diensten is sinds 17 oktober niet meer nodig, u bent zonder inschrijving welkom.
Plaatsen worden niet meer gewezen door de kosters, we vragen u zoveel mogelijk voorin de kerk te beginnen met het plaatsnemen en door te schuiven naar het midden van de bank, zo hoeven we elkaar niet te passeren. Ook vragen we u gepaste afstand te houden tot mensen van een ander huishouden naast u, bijvoorbeeld één zitplaats.

Wilt u wel graag 1,5 meter afstand tot andere gemeenteleden houden dan kunt u gebruikmaken van deze inschrijving. Er wordt dan een stukje ruimte gereserveerd in de kerk.

Avonddienst 24 oktober 2021

24-10-2021 18:30