Ik ben de goede Herder en Ik ken de Mijnen en word door de Mijnen gekend, zoals de Vader Mij kent en Ik de Vader ken; en Ik geef Mijn leven voor de schapen. -- Johannes 10:14-15

Catechese 20+

De 20 plus catechese is in principe bedoeld voor jongeren of jong-volwassenen van 20 jaar en ouder. Na de periode van het volgen van catechese is nog niet iedereen zo ver om de stap te zetten naar het afleggen van belijdenis. Omdat de gemeente deze jongeren toch graag vast wil houden en hen wil begeleiden tijdens hun zoektocht wordt deze catechesevorm aangeboden. Een maximum leeftijd wordt niet genoemd, maar de leeftijd varieert gemiddeld tussen de 20 en 25 jaar.

Deze groep komt eens in de twee weken bij elkaar in een huiselijke sfeer. Daar is in het verleden bewust voor gekozen en we willen dat proberen te handhaven. De huiselijke setting brengt met zich mee dat er sprake is van een meer vertrouwelijke sfeer waarbij er ruimte is om vragen in de groep te bespreken, maar ook is het mogelijk om persoonlijke vragen na afloop onder vier ogen te bespreken. De avonden beginnen om 20.00 uur met koffie en thee en duren gemiddeld anderhalf uur. Daarna wordt er nog wel eens doorgesproken met elkaar. En dat mag en kan.
De catechese wordt geleid door Marjan en Eric Brinkman die hiervoor op maandagavond hun huis open zetten.

Opening Winterwerk

Winterwerkseizoen 2021-2022: Geloven is doen!


Het thema van het nieuwe winterwerkseizoen zal zijn: Geloven is doen!
De startzaterdag voor jong en oud zal DV 18 september plaatsvinden.
Tijdens de startzaterdag zijn er verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden welke in de flyer hieronder beschreven staan, van harte welkom!
Inschrijven voor de barbecue is verplicht en kan hier.
De barbecue is voor alle leeftijden, dus ook kinderen en volwassenen van harte welkom!

Op zondagmorgen 19 september is er een openluchtdienst vanwege Opening Winterwerk 2021. Inschrijven kunt u hier! Neemt u uw eigen stoel mee?