En de HEERE sprak tot Mozes: Ik heb het gemor van de Israëlieten gehoord. Spreek tot hen en zeg: Tegen het vallen van de avond zult u vlees eten, en in de morgen zult u met brood verzadigd worden. Dan zult u erkennen dat Ik de HEERE, uw God, ben. En tegen de avond gebeurde het dat er kwartels kwamen aanvliegen, die het kamp overdekten, en in de ochtend was er een laag dauw rondom het kamp. Toen de laag dauw opgetrokken was, zie, over de woestijn lag iets fijns, iets vlokkigs, fijn als de rijp op de aarde. Toen de Israëlieten dat zagen, zeiden zij tegen elkaar: Wat is dat? Want zij wisten niet wat het was. Mozes zei tegen hen: Dit is het brood dat de HEERE u te eten gegeven heeft. -- Exodus 16:11-5

Stichting Hulpdienst Ochten-Eldik

Kunt u niet alles zelf meer aan? Wegens uw leeftijd bijvoorbeeld, of omdat u ziek bent of een handicap hebt? Dan is het een hele geruststelling als u familie of vrienden heeft die helpen. Maar... wat te doen als dit niet of maar een beetje gaat? Waar kunt u dan terecht? 

Er is een hulpdienst in Ochten en Eldik waar u terecht kunt! Bel ons, en een vrijwilliger komt langs. Om even iets praktisch voor u te doen. Een klusje in de tuin bijvoorbeeld. Of om wat te praten of samen te wandelen. Gewoon voor de gezelligheid. Waarmee kunnen wij u helpen? We denken aan het volgende: boodschappen doen, bezoek aan huis, autovervoer, wandelen, rolstoel rijden, samen uit winkelen, medicijnen halen, voorleeshulp, formulieren invullen, klusjes in en om het huis. 

Voor wie is de hulp?
Jong of oud? Alleenstaand of gezin? Man of vrouw? Dat maakt niet uit! Wij zijn er voor iedereen. Wij komen bij u thuis!

Door wie wordt hulp verleend?
Door vrijwilligers! Zij doen het voor hun plezier of uit overtuiging. Brengt het helpen onkosten met zich mee? Die worden door ons vergoed aan de vrijwilliger. Voor de hulp zelf betaalt u niets. De Hulpdienst wordt (financieel) ondersteund door de diaconie van de Hervormde Gemeente te Ochten.

En verder?
Heeft u andere hulp of méér hulp nodig? Hulp die niet zo eenvoudig is of waarin veel of vrij veel tijd gaat zitten? Bel ons ook dan! Zo mogelijk helpen wij. Lukt dat niet? Dan wijzen we de weg naar een ander hulpadres. 

Dus bel: 06 30254122!