Ik ben de goede Herder en Ik ken de Mijnen en word door de Mijnen gekend, zoals de Vader Mij kent en Ik de Vader ken; en Ik geef Mijn leven voor de schapen. -- Johannes 10:14-15

Stichting Hulpdienst Ochten-Eldik

Kunt u niet alles zelf meer aan? Wegens uw leeftijd bijvoorbeeld, of omdat u ziek bent of een handicap hebt? Dan is het een hele geruststelling als u familie of vrienden heeft die helpen. Maar... wat te doen als dit niet of maar een beetje gaat? Waar kunt u dan terecht? 

Er is een hulpdienst in Ochten en Eldik waar u terecht kunt! Bel ons, en een vrijwilliger komt langs. Om even iets praktisch voor u te doen. Een klusje in de tuin bijvoorbeeld. Of om wat te praten of samen te wandelen. Gewoon voor de gezelligheid. Waarmee kunnen wij u helpen? We denken aan het volgende: boodschappen doen, bezoek aan huis, autovervoer, wandelen, rolstoel rijden, samen uit winkelen, medicijnen halen, voorleeshulp, formulieren invullen, klusjes in en om het huis. 

Voor wie is de hulp?
Jong of oud? Alleenstaand of gezin? Man of vrouw? Dat maakt niet uit! Wij zijn er voor iedereen. Wij komen bij u thuis!

Door wie wordt hulp verleend?
Door vrijwilligers! Zij doen het voor hun plezier of uit overtuiging. Brengt het helpen onkosten met zich mee? Die worden door ons vergoed aan de vrijwilliger. Voor de hulp zelf betaalt u niets. De Hulpdienst wordt (financieel) ondersteund door de diaconie van de Hervormde Gemeente te Ochten.

En verder?
Heeft u andere hulp of méér hulp nodig? Hulp die niet zo eenvoudig is of waarin veel of vrij veel tijd gaat zitten? Bel ons ook dan! Zo mogelijk helpen wij. Lukt dat niet? Dan wijzen we de weg naar een ander hulpadres. 

Dus bel: 06 30254122!

Opening Winterwerk

Winterwerkseizoen 2021-2022: Geloven is doen!


Het thema van het nieuwe winterwerkseizoen zal zijn: Geloven is doen!
De startzaterdag voor jong en oud zal DV 18 september plaatsvinden.
Tijdens de startzaterdag zijn er verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden welke in de flyer hieronder beschreven staan, van harte welkom!
Inschrijven voor de barbecue is verplicht en kan hier.
De barbecue is voor alle leeftijden, dus ook kinderen en volwassenen van harte welkom!

Op zondagmorgen 19 september is er een openluchtdienst vanwege Opening Winterwerk 2021. Inschrijven kunt u hier! Neemt u uw eigen stoel mee?