Maar U bent heilig, U troont op de lofzangen van Israël. Op U hebben onze vaderen vertrouwd, zij hebben vertrouwd en U hebt hen bevrijd. Tot U hebben zij geroepen en zij zijn gered, op U hebben zij vertrouwd en zij zijn niet beschaamd. -- Psalmen 22:4-6

Avonddienst 29 november 2020

Deze dienst is voor alle gemeenteleden, dus niet op achternaam, beschikbaar om op in te schrijven.
Wel vragen we u om op maar één dienst per zondag in te schrijven om andere gemeenteleden ook de kans te geven een kerkdienst te bezoeken.
Wij adviseren u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Datum en tijd 29-11-2020 18:30
Inschrijven mogelijk vanaf 21-11-2020 23:55
Sluitingsdatum inschrijvingen 27-11-2020 20:00
Onze excuses, deze dienst is volledig vol, inschrijven is daarom niet meer mogelijk.