Maar u, broeders, bent niet in duisternis, zodat die dag u als een dief zou overvallen. U bent allen kinderen van het licht en kinderen van de dag. Wij zijn niet van de nacht en ook niet van de duisternis. Laten wij dan niet, evenals de anderen, slapen, maar laten wij waakzaam en nuchter zijn. -- 1 Tessalonicenzen 5:4-6

Open Doors avond 2020

D.V. 7 november is de landelijke Open Doors dag. Normaal gesproken komen hier ongeveer 8000 mensen bij elkaar maar zoals u weet is dat dit jaar onmogelijk. In plaats daarvan is er nu een live stream uitzending in de middag van 14.30 tot 17.00 uur (dit is de inschrijving voor de avond, de inschrijving voor de middag vindt u hierboven) en in de avond van 20.00 tot 22.30 uur. Zie voor meer informatie de website van Open Doors.

Wij willen dan de kerk open stellen om hier gezamenlijk naar te kijken. In de avond willen we de jeugd hiervoor uitnodigen, waarbij jeugd een betrekkelijk begrip is. Kunt u in de middag niet dan bent u uiteraard in de avond gewoon welkom.
Via de site van Open Doors kunt u ook een @home-pakket bestellen waar onder meer het programmaboekje in zit. Het is handig als u deze zelf bestelt en meeneemt wanneer u in de kerk komt kijken.
Vanwege de coronamaatregelen is inschrijven verplicht, u kunt hieronder direct inschrijven voor de avond.
Wij adviseren u om een mondkapje te gebruiken tijdens het lopen in de kerk.

Datum en tijd 07-11-2020 20:00
Sluitingsdatum inschrijvingen 06-11-2020 20:00
Open Doors-dag 2020
U kunt al inschrijven voor de Open Doors-dag op zaterdag 7 november 2020.
Van harte welkom!

Om in te schrijven klikt u op één van de volgende opties:
Open Doors middag 2020
Open Doors avond 2020